Eiken tafelbladen

Is uw tafelblad beschadigd, of past de stijl niet meer bij uw interieur? Bij tafelbladenoutlet.nl beschikken wij over een groot assortiment eiken tafelbladen, voor een leuke prijs! Met een nieuw tafelblad kunt u uw interieur weer een nieuwe uitstraling geven. In ons brede assortiment zit er altijd wel een passende tafel voor u bij. Kortom, als u geïnteresseerd bent in een massief eiken tafelblad, kunnen wij u helpen.

Een tafelblad is een van de eerste onderdelen die zal slijten of beschadigen door het regelmatige gebruik. Als de poten van uw tafel nog goed zijn, is het zonde om een gehele nieuwe tafel aan te moeten schaffen. Als u er zelf niet helemaal uitkomt, staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Ons personeel is zeer vakkundig en kan u uitgebreid adviseren en informeren bij het maken van uw keuze.

Assortiment eiken tafelbladen

In ons assortiment kunt u een allerlei soorten losse eiken tafelbladen vinden, zowel robuuste als fijnere modellen. Ook bieden wij keuze in vorm van bladen, zoals ovaal of rond. Zo kunt u voor een wat originelere variant kiezen dan een rechthoek. Naast verschillende stijlen en vormen beschikken wij ook over verschillende kleuren en soorten hout. Als de gewenste kleur niet in ons assortiment zit, kunt u er ook voor kiezen om het hout te laten beitsen in een andere kleur. Voor ieder interieur beschikken wij wel over een passend tafelblad.

Onderhoud

Het onderhoud van een eiken tafelblad is vrij gemakkelijk. Er zijn een paar stappen die u kunt volgen voor een goed onderhoud. U kunt beginnen met schuren om krasjes en dergelijke te verwijderen. Hierna smeert u de gehele tafel in met olie en wrijft u de olie er verder in met een katoenen doek. Tot slot wrijft u, na 30 minuten, de laatste resten olie nog een keer in het hout. Het resultaat is goed verzorgd hout met een natuurlijke uitstraling. U kunt het schuren ook overslaan als u het gebruikte effect mooier vindt. Geen onderhoud is ook mogelijk, dan krijgt enkel het hout een ruwere uitstraling.

Voor meer informatie of eventuele vragen, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht