Massief eiken tafelblad

Een tafel wordt in werk en woonomgeving veel gebruikt. Het komt dan ook vaak voor dat het blad eerder is versleten dan de poten. Bij tafelbladenoutlet.nl heeft u een ruime keuze aan losse tafelbladen. Deze bladen zijn gemaakt van massief hout. De kwaliteit is dan ook zeer goed. Als u een nieuw tafelblad koopt, kan uw tafel tientallen jaren meegaan, ook zonder onderhoud. Kortom, voor al uw eiken tafelbladen bent u bij tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres.

Assortiment tafelbladen

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten tafelbladen. U heeft de mogelijkheid om vorm, kleur en soort behandeld hout te kiezen. Allereerst de vorm. De meeste massief eiken tafels zijn rechthoekig, wij beschikken ook over ronde en ovale varianten. De kleurkeuze is ook groot. Zo zijn er verschillende soorten eiken hout, en hebben deze soorten ook hun eigen kleur. Mocht uw kleur er toch niet bij zitten, kunt u ook het hout laten beitsen in een kleur naar keuze.

U kunt ook een keuze maken, afhankelijk van welke behandeling het hout heeft gehad. Er zijn drie opties: glad, rustiek en oud. Glad eiken is een fijn soort hout. Het heeft weinig beschadigingen en de uitstraling is vergelijkbaar met laminaat tafels. Rustiek hout is extra behandeld met borstels en schuurmachines. De uitstraling is dan ook wat ruwer dan dat van glad hout. Als derde optie is er nog oud hout. Dit is afkomstig van oude wagondelen. Het hout is oud, maar heeft nooit zijn kwaliteit verloren.

Onderhoud

Uw massief eiken tafelblad gaat tientallen jaren mee. U kunt ervoor kiezen om geen onderhoud uit te voeren en het uiterlijk van het hout ruwer te laten worden. Als u ervoor kiest om af en toe het blad te onderhouden, kunt u de volgende stappen aanhouden. U kunt er eerst voor kiezen om uw tafel te schuren. Hiermee worden krassen en dergelijke minder zichtbaar. Daarna kunt u de olie aanbrengen over de gehele tafel. Met een katoenen doek moet de olie in het hout gepoetst worden. Tot slot moet de laatste stap nog een keer herhaald worden na 30 minuten. Het eindresultaat is verzorgd hout en een natuurlijke uitstraling van de tafel.

Voor meer informatie of vragen over massief eiken tafelbladen, kunt u contact met ons opnemen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht