Robuuste eiken tafelbladen

Voor al uw robuuste eiken tafelbladen bent u bij tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u verschillende vormen en maten. De tafelbladen bieden wij voor leuke outletprijzen aan. Al onze tafels zijn gemaakt van vol massief eiken. Wij maken geen gebruikt van smalle plankjes of verdikte bladen. Wij kunnen u dan ook uitstekende kwaliteit garanderen.

Het assortiment

Wij leveren een groot aantal formaten tafelbladen uit voorraad. Als de gewenste maten er niet tussen staan, kunnen wij uiteraard bladen voor u op maat maken. Naast de standaard rechthoekige vorm leveren wij ook ronde en ovale bladen. Ook hebben wij tafels met boomkant in ons assortiment.

Om de tafel zijn robuuste uiterlijk te geven, wordt het oppervlak geborsteld. Alle vezels die tijdens het borstelen vrijkomen worden verwijderd met een touwborstel. Hierna is de tafel klaar om gelakt te worden. Als u dit liever niet zelf wilt doen, kunnen wij de tafel gelakt leveren. Onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om een tafel naar uw wensen te leveren.

Het onderhoud

Voor u een massief eiken tafelblad gaat aanschaffen, bent u waarschijnlijk benieuwd naar het onderhoud. De houten tafelbladen hoeft u nauwelijks tot niet te onderhouden. De keuze hangt volledig af van de uitstraling die u wilt dat de tafel zal krijgen. Als u de tafel niet onderhoud, zal deze een meer geleefd uiterlijk krijgen.

Als u kiest voor wel onderhouden, zijn hier een paar handige stappen die u kunt volgen. Allereerst kunt u de keuze maken of u oneffenheden wilt verwijderen door het blad te schuren. Hierna kunt u olie over het gehele oppervlak smeren en deze inwrijven met een katoenen doek. De laatste stap moet u na een half uur nog een keer herhalen. Het resultaat ? Verzorgd hout en een natuurlijke uitstraling!

Voor meer informatie of vragen, kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht