Betaalbare tafelbladen

Bent u op zoek naar betaalbare tafelbladen? Zoek dan niet verder, u bent u bij Tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres. Met een nieuw tafelblad kunt u uw interieur een frisse uitstraling geven. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan tafelbladen, zoals ronde, ovale of rechthoekige bladen en met verschillende afwerkingen. Zo zit er altijd wel een tafelblad bij naar uw wens. En dat ook nog eens voor een betaalbare prijs!

Assortiment betaalbare tafelbladen

Ons assortiment beschikt over allerlei verschillende soorten en maten betaalbare tafelbladen.
De standaardafmetingen die u ziet op onze website, zijn uit voorraad leverbaar. Echter, mochten de gewenste maten voor u er niet tussen zitten, kunnen wij uiteraard de tafelbladen op maat voor u maken. Alle tafelbladen worden gemaakt van massieve planken. Wij gebruiken geen smalle plankjes of opgedikte bladen. Zo kunnen bij de beste kwaliteit garanderen. In het assortiment hebben wij twee verschillende afwerkingen van de tafelbladen, namelijk rustiek geborsteld en glad geschuurd. De rustiek geborstelde tafelbladen hebben een wat meer robuuste uitstraling. Bij de glad geschuurde tafelbladen zijn de oneffenheden weggewerkt en is de bovenzijde glad geschuurd. Bij beide behandelingen worden stof en vezeltjes verwijderd zodat de tafel klaar is om gelakt te worden, wat wij ook voor u kunnen regelen.

Onderhoud van betaalbare tafelbladen

De betaalbare tafelbladen zijn zo goed als onderhoudsarm. U kunt er zelfs voor kiezen om geen onderhoud uit te voeren, zodat de tafel een geleefde uitstraling krijgt. Wilt u het hout van de tafel beschermen? Dan kunt u ervoor kiezen om wel onderhoud uit te voeren. Binnen enkele stappen is het onderhoud afgerond. U kunt het tafelblad eerst schuren, waarmee oneffenheden verwijderd worden. U kunt deze stap ook overslaan en direct beginnen met het aanbrengen van olie op de gehele tafel. Deze wrijft u vervolgens met een katoenen doek in het hout. Na een half uur herhaalt u de vorige stap en klaar. Het resultaat is een mooi en verzorgd tafelblad.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in onze betaalbare tafelbladen? Neem dan contact met ons op. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht