Boomstam tafels

Bent u op zoek naar een winkel waar u boomstam tafels kunt kopen? Zoek dan niet verder! Wij van tafelbladenoutlet.nl bieden u een ruim assortiment aan tafelbladen en tafels aan waaronder boomstam tafels. Graag bespreken wij tijdens uw bezoek uw wensen en eisen om zo de juiste tafel voor u te vinden.

Voordelen van boomstam tafels

Alle onze boomstam tafels beschikken stuk voor stuk over een prachtige uitstraling, deze zijn uniek in zijn eigen klasse. Geen enkele tafel is hetzelfde waardoor je altijd geniet van een uniek exemplaar voor in huis. Met een boomstam tafel haal je de natuur in je huis. Hierdoor passen deze tafels ook perfect bij huidige woontrends gebaseerd op de natuur.

Ons assortiment

Wij bieden verschillende soorten tafels aan in diverse afmetingen. Naast eiken boomstam tafels verkopen wij ook tafels die gemaakt zijn van SUAR. Dit is een snelgroeiende boom uit Indonesië, wordt speciaal voor de meubelindustrie geplant en staat bekend om zijn natuurlijke kleurschakelingen. Daarnaast is het verantwoord hout waar duurzaam mee om wordt gegaan.

De boomstam tafels in ons assortiment zijn in standaard maten direct leverbaar uit onze voorraad. Als de gewenste afmeting er voor u niet bij zit, kunnen wij bladen voor u op maat maken.

Onderhoud

Een boomstam tafel vraagt niet veel onderhoud. Het voordeel van het materiaal is dat het hout zeer sterk is. Wat vooral belangrijk is om te letten op het vochtgehalte. Denk hierbij aan het omstoten van een glas water, in dit geval is het belangrijk om de tafel direct droog te maken. Zo wordt er voorkomen dat het vocht tijd heeft om in te trekken in het hout.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze boomstam tafels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen op de website.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht