Boomstamtafel kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe boomstamtafel, om uw woon- of eetkamer helemaal af te maken? Bij Tafelbladenoutlet.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan tafelbladen en tafels, waardoor uw interieur weer een frisse uitstraling heeft. Boomstamtafels zijn stuk voor stuk uniek in eigen klasse. Daarom is ook geen een tafel hetzelfde, waardoor u altijd een uniek exemplaar in uw interieur heeft. Uw boomstamtafel kopen doet u dus bij Tafelbladenoutlet!

Een boomstamtafel uit ons uitgebreide assortiment kopen, of toch eentje op maat laten maken?

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten boomstamtafels, in diverse soorten en maten. Deze tafels passen in vrijwel ieder interieur: van stoer en robuust tot minimalistisch. De meeste boomstamtafels in ons assortiment worden gemaakt van eikenhout of SUAR. Dit is een snelgroeiende boom uit Indonesië, die speciaal voor de meubelindustrie wordt geplant. Dit soort hout staat bekend om zijn kleurschakelingen. Daarnaast is het verantwoord hout waar duurzaam mee om wordt gegaan. Heeft u de perfecte boomstamtafel echter nog niet kunnen vinden? In dat geval kunnen wij de tafels ook voor u op maat maken. Wij garanderen u altijd de beste kwaliteit hout waar u jarenlang plezier van heeft!

Voordelen van boomstamtafels

Boomstamtafels zijn populair, en dat is niet voor niets. Zo hebben deze tafels weinig onderhoud nodig. Daarnaast is het hout waarvan de tafel gemaakt wordt zeer sterk, waardoor de tafel een lange tijd mee zal gaan. Ook kiezen een hoop mensen ervoor om helemaal geen onderhoud uit te voeren om zo de tafel een geleefde uitstraling te geven. Als u uw boomstamtafel wel wilt onderhouden, dan kunt u dat makkelijk doen door wat speciale olie aanbrengen en deze met een katoenen doek in het hout wrijven.

Ook uw boomstamtafel kopen bij Tafelbladenoutlet?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een boomstamtafel of wilt u meer informatie over het op maat laten maken van een tafel? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door de bellen naar +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht