Boomstamtafel

BoomstamtafelTafelbladenoutlet.nl helpt u graag verder bij het uitzoeken van een boomstamtafel! Zo bieden wij u een ruim assortiment aan tafelbladen en tafels waardoor uw interieur weer een frisse uitstraling heeft. Door de vele keuze is er altijd een tafel die past bij uw wensen en eisen. Een boomstamtafel beschikt over een prachtige uitstraling. Stuk voor stuk zijn ze uniek in eigen klasse. Daarom is ook geen een tafel hetzelfde waardoor u altijd een uniek exemplaar in uw interieur heeft.

Ons assortiment

Bij het aanschaffen van een boomstamtafel kunt u kiezen uit diverse afmetingen en soorten. Zo hebben wij niet alleen eiken boomstamtafels maar ook boomstamtafels gemaakt van SUAR. Dit is een snelgroeiende boom uit Indonesië, die speciaal voor de meubelindustrie wordt geplant. Dit soort hout staat bekend om zijn kleurschakelingen. Daarnaast is het verantwoord hout waar duurzaam mee om wordt gegaan.

Boomstamtafel op maat

Via de website bieden wij u standaard maten aan die direct uit voorraad leverbaar zijn. Maar mocht de door u gewenste afmeting er niet tussen zitten, kunnen wij de tafels ook voor u op maat maken. Wij garanderen u altijd de beste kwaliteit hout waar u jarenlang plezier van heeft!

Onderhoud

Een van de vele voordelen van een boomstamtafel is dat deze weinig onderhoud nodig heeft. Het hout is zeer sterk materiaal dus dit gaat een lange tijd mee. Ook kiezen een hoop mensen ervoor om helemaal geen onderhoud uit te voeren om zo de tafel een geleefde uitstraling te geven. Als u kiest om dit wel te doen, dan kunt u wat speciale olie aanbrengen en deze met een katoenen doek in het hout wrijven.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een boomstamtafel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht