Boomstamtafel

Tafelbladenoutlet.nl helpt u graag verder bij het uitzoeken van een boomstamtafel! Zo bieden wij u een ruim assortiment aan tafelbladen en tafels waardoor uw interieur weer een frisse uitstraling heeft. Door de vele keuze is er altijd een tafel die past bij uw wensen en eisen. Een boomstamtafel beschikt over een prachtige uitstraling. Stuk voor stuk zijn ze uniek in eigen klasse. Daarom is ook geen een tafel hetzelfde waardoor u altijd een uniek exemplaar in uw interieur heeft.

Ons assortiment

Bij het aanschaffen van een boomstamtafel kunt u kiezen uit diverse afmetingen en soorten. Zo hebben wij niet alleen eiken boomstamtafels maar ook boomstamtafels gemaakt van SUAR. Dit is een snelgroeiende boom uit Indonesië, die speciaal voor de meubelindustrie wordt geplant. Dit soort hout staat bekend om zijn kleurschakelingen. Daarnaast is het verantwoord hout waar duurzaam mee om wordt gegaan.

Boomstamtafel op maat

Via de website bieden wij u standaard maten aan die direct uit voorraad leverbaar zijn. Maar mocht de door u gewenste afmeting er niet tussen zitten, kunnen wij de tafels ook voor u op maat maken. Wij garanderen u altijd de beste kwaliteit hout waar u jarenlang plezier van heeft!

Onderhoud

Een van de vele voordelen van een boomstamtafel is dat deze weinig onderhoud nodig heeft. Het hout is zeer sterk materiaal dus dit gaat een lange tijd mee. Ook kiezen een hoop mensen ervoor om helemaal geen onderhoud uit te voeren om zo de tafel een geleefde uitstraling te geven. Als u kiest om dit wel te doen, dan kunt u wat speciale olie aanbrengen en deze met een katoenen doek in het hout wrijven.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een boomstamtafel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Boomstam tafels

  Bent u op zoek naar een winkel waar u boomstam tafels kunt kopen? Zoek dan niet verder! Wij van tafelbladenoutlet.nl bieden u een ruim assortiment aan tafelbladen en tafels aan waaronder boomstam tafels. Graag bespreken wij tijdens uw bezoek uw wensen en eisen om zo de juiste tafel voor u te vinden.

  Voordelen van boomstam tafels

  Alle onze boomstam tafels beschikken stuk voor stuk over een prachtige uitstraling, deze zijn uniek in zijn eigen klasse. Geen enkele tafel is hetzelfde waardoor je altijd geniet van een uniek exemplaar voor in huis. Met een boomstam tafel haal je de natuur in je huis. Hierdoor passen deze tafels ook perfect bij huidige woontrends gebaseerd op de natuur.

  Ons assortiment

  Wij bieden verschillende soorten tafels aan in diverse afmetingen. Naast eiken boomstam tafels verkopen wij ook tafels die gemaakt zijn van SUAR. Dit is een snelgroeiende boom uit Indonesië, wordt speciaal voor de meubelindustrie geplant en staat bekend om zijn natuurlijke kleurschakelingen. Daarnaast is het verantwoord hout waar duurzaam mee om wordt gegaan.

  De boomstam tafels in ons assortiment zijn in standaard maten direct leverbaar uit onze voorraad. Als de gewenste afmeting er voor u niet bij zit, kunnen wij bladen voor u op maat maken.

  Onderhoud

  Een boomstam tafel vraagt niet veel onderhoud. Het voordeel van het materiaal is dat het hout zeer sterk is. Wat vooral belangrijk is om te letten op het vochtgehalte. Denk hierbij aan het omstoten van een glas water, in dit geval is het belangrijk om de tafel direct droog te maken. Zo wordt er voorkomen dat het vocht tijd heeft om in te trekken in het hout.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd in een van onze boomstam tafels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen op de website.

  Sfeerimpressie

  Vierkante tafelbladen
  Houten eettafel
  boomstamtafels
  Tafelbladen robuust

  Contact

   Uw naam (verplicht)

   Uw telefoonnummer (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

   Onderwerp

   Uw bericht