Boomstamtafels

Als u op zoek bent naar een mooie nieuwe tafel of een tafelblad, dan bent u bij Tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres. Met een nieuwe tafel kunt u uw interieur weer een frisse uitstraling geven. Wij bieden een ruim assortiment aan tafelbladen en tafels, waaronder boomstamtafels. Zo zit er altijd wel een tafel bij die past bij uw wensen en eisen. Voor al uw vragen staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar.

Ons assortiment

Wij bieden verschillende soorten boomstamtafels aan in diverse afmetingen. Zo bieden wij u niet alleen eiken boomstamtafels, maar ook boomstamtafels gemaakt van SUAR. Dit is een snelgroeiende boom uit Indonesië, die speciaal voor de meubelindustrie wordt geplant. Hierdoor is het verantwoord hout, waar duurzaam mee om wordt gegaan. Het Suarhout staat vooral bekend om haar natuurlijke kleurschakeringen, waardoor het een hele originele uitstraling heeft.

De standaardmaten die u bij de boomstamtafels ziet staan, zijn direct leverbaar uit de voorraad. Echter, mochten de gewenste afmetingen er voor u niet tussen zitten, kunnen wij de bladen op maat voor u maken. Wij garanderen altijd de beste kwaliteit hout. Zo werken wij nooit met smalle plankjes of opgedikte planken, maar alleen met origineel hout van kwaliteit.

Onderhoud van de boomstamtafels

De boomstamtafels vragen relatief weinig onderhoud. U kunt er ook voor kiezen om geen onderhoud uit te voeren, om de tafel zo een wat geleefde uitstraling te geven. Als u het hout wilt beschermen, kunt u ervoor kiezen om de tafel wel te onderhouden. Zo kunt u bijvoorbeeld af en toe wat speciale olie aanbrengen op de tafel en deze met een katoenen doek in het hout wrijven. Het resultaat is goed verzorgd hout en een natuurlijke uitstraling.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze boomstamtafels? Neem dan contact met ons op. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht