Eiken houten tafel

Tafelbladenoutlet.nl is het ideale bedrijf om u te voorzien van een eiken houten tafel! Wij bieden u een breed assortiment aan met daarin ronde, ovale en rechthoekige tafels. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo zit er voor ieder interieur een passende eiken houten tafel in onze collectie!

Over Tafelbladenoutlet.nl

Een tafel wordt regelmatig gebruikt in zowel een woon- als werkomgeving. Hierdoor is slijt deze veel sneller dan andere meubels. Als de tafel zijn beste tijd heeft gehad kunt u ervoor kiezen om een compleet nieuwe tafel aan te schaffen. Daarnaast kunt u ook alleen het tafelblad vervangen, hiervoor kunnen wij u ook van dienst zijn!

Via de website bieden wij u standaard maten aan voor een eiken houten tafel die direct uit voorraad leverbaar zijn. Maar mocht de door u gewenste afmeting er niet tussen zitten, kunnen wij de tafels voor u op maat maken. Tafelbladenoutlet.nl garandeert u altijd de beste kwaliteit hout waar u jarenlang plezier van heeft!

Onze werkwijze

Wij werken met twee verschillende afwerkingen. Namelijk rustiek geborsteld en glas geschuurd. De rustiek geborstelde tafels hebben een robuuste uitstraling. Bij de glad geschuurde tafels zijn de oneffenheden weggewerkt en is de bovenzijde glad geschuurd. Bij beide wordt het stof en de vezeltjes verwijderd zodat de tafel klaar is om gelakt te worden.

Eiken houten tafel in het echt bewonderen

Wij nodigen u graag uit om ons assortiment te komen bekijken in Dordrecht. Hier vindt u onze ruim ingerichte showroom waar wij rechthoekige, ronde en ovaalvormige tafels hebben staan. Daarnaast zijn er diverse toepassingen van onze materialen en producten te zien.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een eiken houten tafel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht