Eiken tafel

Een eiken tafel is een prachtige veelzijdige tafel. Het is een plek waar je met je gezin of groep vrienden uren kunt rondhangen. Het is niet alleen een echte eyecatcher in de woonkamer maar ook is deze tafel zo goed als onverwoestbaar.

Ons assortiment

Afhankelijk van uw wensen en eisen kun je kiezen voor ene vierkante, langwerpige, ronde of ovalen tafel. Een ronde of ovale tafel is handig wanneer er bijvoorbeeld vaak vergaderd aan wordt of als u gewoon liever letterlijk rondom de tafel zit. Eikenhout verliest nooit zijn charme en blijft een krachtige trend in de woonindustrie. Onze tafels worden gemaakt met oog voor detail en kennis van de nieuwste trends in de houtafwerking. Wij leveren alleen topkwaliteit! Omdat elk interieur anders is bieden wij een ruim assortiment en maken wij ook een eiken tafel geheel op maat speciaal voor u!

De voordelen van een eiken tafel

 • Ze zijn veelzijdig. De tafels passen namelijk in elke woonstijl. Of het nu gaat om landelijk, modern of een klassiek interieur, ze staan overal mooi bij.
 • Het is kwalitatief hoogwaardig materiaal
 • De robuuste uitstraling, door de jaren heen gaat de tafel er alleen maar fraaier uit zien door alle krasjes en vlekjes die er op komen.
 • Duurzaam: Ze gaan een leven lang mee

Eiken tafel in het echt bewonderen

Wij nodigen u graag uit om ons assortiment te komen bekijken in Dordrecht. Hier vindt u onze ruim ingerichte showroom waar wij rechthoekige, ronde en ovaalvormige tafels hebben staan. Daarnaast zijn er diverse toepassingen van onze materialen en producten te zien.

Bestel vandaag nog uw eiken tafel zodat hij binnen de kortste keren in uw interieur te bewonderen is!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een eiken tafel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht