Eiken tafelblad rond

Bent u op zoek naar een nieuw eiken tafelblad rond? Dan bent u bij tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres. In ons brede assortiment kunt u naast rechthoekige en ovale, ook ronde tafelbladen vinden. Wij hebben verschillende maten en kleuren. Zo zit er voor vrijwel ieder interieur een passend tafelblad in onze collectie. In onze outlet kunt u ons volledige aanbod vinden, tevens voor een leuke prijs!

Nieuw tafelblad

Een tafel wordt regelmatig gebruikt in zowel een woon als werkomgeving. Hierdoor kan het blad snel slijten. Als het tijd is voor vervanging kunt u kiezen om een compleet nieuwe tafel te kopen. Een andere optie is het aanschaffen van alleen een nieuw tafelblad. Zo bespaart u kosten, terwijl u het interieur een nieuwe uitstraling geeft. Het massieve hout dat gebruikt wordt voor onze tafelbladen is van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor kan uw tafel tientallen jaren mee. Ook is onderhoud nauwelijks of niet nodig.

Een rond tafelblad heeft ander effect in een ruimte dan een rechthoekig blad. Het soort hout dat u kiest kan ook veel toevoegen aan de uitstraling. Kiest u voor glad, rustiek of oud eiken ? Glad eiken heeft vaak een wat fijnere uitstraling. Het rustieke hout heeft een ruwere uitstraling. Dit komt doordat het hout is geborsteld en geschuurd. De ruwste uitstraling heeft het oude hout dat afkomstig is van oude wagondelen. U kunt ook het hout laten beitsen in de gewenste kleur. Zo kunt u een tafelblad geheel naar eigen smaak aanpassen.

Onderhoud van uw tafelblad

Om  het hout van uw tafel te verzorgen en zijn natuurlijke uitstraling te laten behouden, kunt u klein onderhoud uitvoeren. Het proces bestaat uit slechts drie stappen. Eerst kunt u ervoor kiezen om de tafel te schuren. Dit is niet nodig als er geen beschadigingen zijn of deze u niet storen. Daarna brengt u de olie op de gehele tafel aan. Deze olie wrijft u daarna in het  hout met een katoenen doek. Tenslotte herhaalt u na 30 minuten deze stap nog een keer.

Voor vragen of meer informatie over rond eiken tafelbladen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen u uitgebreid assisteren bij het zoeken naar een geschikt tafelblad.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht