Houten eettafel

De eettafel is waar het gebeurt. Hier eten we, borrelen we, werken we, lachen we, vergaderen we en leven we. Het is dan ook belangrijk dat de tafel helemaal bij uw wensen en het interieur past. Bent u inmiddels wel toe aan iets nieuws? Kies dan voor een houten eettafel van Tafelbladenoutlet! Niks geen smalle plankjes of geperste splinters, wij maken onze tafels van brede, massief eiken delen. Ons hout is verantwoord en altijd scherp geprijsd. Ook voor het perfecte onderstel hoeft u niet verder te zoeken – wij hebben het allemaal!

Hoe ziet uw droomtafel eruit?

Recht, rond, ovaal of toch maar vierkant? Hoe dan ook: de kans is groot dat uw perfecte houten eettafel erbij zit in onze uitgebreide collectie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse formaten houten tafelbladen. Zit uw perfecte houten tafelblad er toch niet bij? Niet getreurd, want het is natuurlijk ook mogelijk om een houten tafelblad op maat te laten maken. Hetzelfde geldt voor de afwerking: gelakt, gebeitst of toch liever geborsteld?

Daarnaast kunt U bij ons kiezen uit verschillende soorten onderstellen, zoals hout of staal. Zo kunt u uw tafel een eigen draai geven en de stijl zelf bepalen. Houdt u van stoer en industrieel? Dan kunt u kiezen voor stalen poten. Wilt u een wat klassiekere tafel? Dan bieden wij ook vele soorten houten onderstellen. In ons assortiment beschikken wij over allerlei soorten en maten onderstellen. De standaardmaten die u ziet bij de producten, zijn direct leverbaar uit de voorraad. Mocht de gewenste afmetingen voor u hier niet bij staan, kunnen wij uiteraard een onderstel tafel op maat maken.

Interesse in een houten eettafel van Tafelbladenoutlet.nl?

Zodra wij samen met u al uw wensen hebben besproken, gaan wij meteen aan de slag om uw droomtafel te realiseren! Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een houten eettafel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen. Kom snel ons assortiment eens bekijken in Dordrecht en kom erachter of uw perfecte houten eettafel ertussen zit!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht