Houten tafel

Aan tafel gebeurt het. Hier wordt gegeten, geborreld, gewerkt en vergaderd. Is uw interieur toe aan een nieuwe look? Dan is een houten tafel een goed idee! Niks geen smalle plankjes of geperste splinters, wij maken onze tafels van brede, massief eiken delen. Ons hout is verantwoord en altijd scherp geprijsd. Mocht je niet alleen het blad van je tafel willen vervangen, maar ook het onderstel: wij verkopen diverse houten en stalen tafelpoten.

Hoe ziet uw droomtafel eruit?

Een houten tafel bij Tafelbladenoutlet.nl is verkrijgbaar in vier modellen, namelijk: recht, rond, ovaal en vierkant. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse formaten houten tafels met een grillige rand en natuurlijke kleurschakeringen. Wij leveren alles in een groot aantal formaten uit voorraad. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een houten tafel op maat te laten maken. Hetzelfde geldt voor de afwerking (gelakt, gebeitst en geborsteld). Zodra wij samen met u al uw wensen hebben besproken gaan wij meteen aan de slag om uw droomtafel te realiseren!

Onze werkwijze

Wij werken met twee verschillende afwerkingen. Namelijk rustiek geborsteld en glas geschuurd. De rustiek geborstelde tafels hebben een robuuste uitstraling. Bij de glad geschuurde tafels zijn de oneffenheden weggewerkt en is de bovenzijde glad geschuurd. Bij beide wordt het stof en de vezeltjes verwijderd zodat de tafel klaar is om gelakt te worden.

De houten tafel het echt bewonderen

Wij nodigen u graag uit om ons assortiment te komen bekijken in Dordrecht. Hier vindt u onze ruim ingerichte showroom waar wij rechthoekige, ronde en ovaalvormige tafels hebben staan. Daarnaast zijn er diverse toepassingen van onze materialen en producten te zien.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een houten tafel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht