Houten tafelblad

De tafel is waar het gebeurt; het is een centraal punt in uw woning of bedrijfspand. Hier eten we, borrelen we, werken we, lachen we, vergaderen we en leven we. Het is dan ook belangrijk dat de tafel helemaal bij uw wensen en het interieur past. Bent u inmiddels wel toe aan iets nieuws? Kies dan voor een houten tafelblad!

Niks geen smalle plankjes of geperste splinters, wij maken onze tafels van brede, massief eiken delen. Ons hout is verantwoord en altijd scherp geprijsd. Mocht je niet alleen het blad van je tafel willen vervangen, maar ook het onderstel: wij verkopen diverse houten en stalen tafelpoten.

Hoe ziet uw droomtafel eruit?

Recht, rond, ovaal of toch maar vierkant? Bij Tafelbladenoutlet vindt u het allemaal! Grote kans dus dat uw perfecte houten tafelblad erbij zit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse formaten houten tafelbladen. Met een grillige rand of toch liever van die mooie natuurlijke kleurschakeringen?

Zit uw perfecte houten tafelblad er toch niet bij? Niet getreurd, want het is natuurlijk ook mogelijk om een houten tafelblad op maat te laten maken. Hetzelfde geldt voor de afwerking (gelakt, gebeitst en geborsteld). Zodra wij samen met u al uw wensen hebben besproken, gaan wij meteen aan de slag om uw droomtafel te realiseren!

Onze werkwijze

Wij werken met twee verschillende afwerkingen, namelijk rustiek geborsteld en glas geschuurd. Welke afwerking het meest geschikt is, hangt af van de uitstraling waarvoor u wilt gaan. De rustiek geborstelde tafels hebben een robuuste uitstraling. Bij de glad geschuurde tafels zijn de oneffenheden weggewerkt en is de bovenzijde glad geschuurd. Voor welke kiest u?

Interesse in een houten tafelblad van Tafelbladenoutlet.nl?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een houten tafel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen. Kom snel ons assortiment eens bekijken in Dordrecht en kom erachter of uw perfecte houten tafelblad ertussen zit!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht