Los eiken tafelblad recht

Bent u op zoek naar een los eiken tafelblad recht? Bij tafelbladenoutlet.nl verkopen wij losse tafelbladen. Zo hoeft u niet een nieuwe tafel in zijn geheel te kopen, of kunt u de uitstraling van uw interieur met slechts één onderdeel aanpassen. Naast ronde/ovale tafelbladen verkopen wij ook rechte tafelbladen. Ons assortiment is zeer breed en wordt aangeboden voor een leuke outletprijs. Mocht u tijdens uw zoektocht naar een nieuw tafelblad er niet helemaal uit komen, staan onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ons assortiment

De eiken tafelbladen in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit. Wij gebruiken alleen brede vol massief eiken planken. Wij maken dus geen gebruik van smalle plankjes of opgedikte bladen. Wij leveren een aantal afmetingen standaard uit voorraad. Als uw gewenste afmeting hier niet tussen zit, kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken.

Naast standaard eiken, wat bewerkt wordt, bieden wij ook tafelbladen van zon gebrand eiken of oud eiken. Het standaard eiken leveren wij in twee afwerkingen, glad geschuurd en rustiek geborsteld. Bij een glad geschuurd tafelblad is met fijn korrelig schuurpapier de bovenzijde glad gemaakt en zijn oneffenheden weggewerkt. Bij een rustiek geborstelde tafel, wordt het oppervlak geborsteld waardoor het zijn robuuste uiterlijk krijgt. De tafel is voor levering stofvrij gemaakt en de kleine vezels zijn ook verwijderd. Hierdoor is de tafel meteen klaar om gelakt te worden. Dit kunt u overigens ook door ons laten doen.

Het onderhouden van uw los eiken tafelblad recht

Het onderhouden van een eiken tafelblad recht is zeer eenvoudig. Binnen enkele stappen heeft u weer een tafel met een natuurlijke uitstraling en verzorgd hout. Bij het onderhoud kunt u ervoor kiezen om enkele oneffenheden te verwijderen door het blad te schuren. Als u dit niet nodig vindt, kunt u direct beginnen met het tafelblad in te smeren met olie. De olie wrijft u met een katoenen doek in het hout. Deze stap herhaalt u nog na 30 minuten, en klaar! Als u de tafel een geleefd uiterlijk wilt geven, kunt u ervoor kiezen om het onderhoud te laten.

Contact

Heeft u interesse in een los eiken tafelblad recht? Neem dan contact met ons op. Voor vragen of meer informatie over de tafelbladen kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen u uitgebreid assisteren bij het zoeken naar een geschikt los eiken tafelblad recht.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht