Onderstel tafel

Wij zijn Tafelbladenoutlet.nl, het adres voor al uw tafels, tafelbladen en onderstellen. Met een nieuwe tafel kunt u uw interieur een frisse uitstraling geven in uw stijl. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan bladen, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor een onderstel tafel. Zo zit er altijd wel iets bij wat past bij uw wensen en eisen. Voor vragen staan onze medewerkers voor u klaar.

Ons assortiment

In ons assortiment beschikken wij over allerlei soorten en maten onderstellen. De standaardmaten die u ziet bij de producten, zijn direct leverbaar uit de voorraad. Mocht de gewenste afmetingen voor u hier niet bij staan, kunnen wij uiteraard een onderstel tafel op maat maken.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten onderstellen, zoals hout of staal. Zo kunt u uw tafel een eigen draai geven en de stijl zelf bepalen. Houdt u van stoer en industrieel? Dan kunt u kiezen voor stalen poten. Wilt u een wat klassiekere tafel? Dan bieden wij ook vele soorten houten onderstellen.

Onderhoud onderstel tafel

Onze onderstellen vragen zeer weinig onderhoud. Zowel de stalen als de houten onderstellen zijn vrijwel onderhoudsarm. Vooral de stalen onderstellen, die vaak al een onbehandelde uitstraling hebben, hoeft u niks aan te doen. Zo hoeft u alleen af en toe het hout van het tafelblad te behandelen met speciale olie.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze verschillende soorten onderstel tafel? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van het perfecte onderstel tafel!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht