Onderstel tafelblad

Al het werk dat wij leveren is maatwerk, dus ook het onderstel. Als u zelf al een tafelblad heeft kunt u bij ons terecht voor het onderstel hiervan. Natuurlijk kunnen wij ook de gehele tafel voor u leveren maar apart is dit ook zeker mogelijk.

Een tafel met stalen poten geeft je tafel onmiddellijk een stoere en robuuste look, welk model je ook kiest. Het onderstel voor een tafelblad wordt gemaakt van speciaal geselecteerde houten of stalen. De stijl die zij uitstralen wordt omschreven als stoer, strak en industrieel. Een mooie afgewerkte tafel wordt nog aantrekkelijker wanneer het onderstel van het tafelblad volledig op elkaar aansluit. Al ons werk wordt afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating.

Ons aanbod onderstel voor een tafelblad

Wij bieden een ruim assortiment aan een onderstel voor onder uw tafelblad aan. Alle soorten onderstel komen in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd wel een voor u bij zit. Neem eens een kijkje bij ons op de site om te kijken of uw perfecte set erbij staat. Komt u er niet uit? Twijfel dan niet om ons om advies te vragen.

U kunt kiezen voor een stalen of houten onderstel voor uw tafelblad. Welke u kiest hangt natuurlijk af van uw wensen. Houten poten tijdloos. Maar aan de andere kant hebben we stalen tafelpoten, die steeds populairder worden. Zo zijn stalen poten bijvoorbeeld erg sterk, het verbuigt niet door warmte of gewicht op de tafel. Staal is hierdoor ook duurzaam, door zijn lange levensduur heeft u er jarenlang plezier van. De combinatie van hout en staal zorgt voor een robuust en stoer interieur.

Als u een sfeerimpressie wilt van de door ons aangeleverde projecten kunt u hier een kijkje nemen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een onderstel tafelblad of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht