Ovaal tafelblad kopen

Bent u op zoek naar een mooi ovaal tafelblad voor uw horecaonderneming of gewoon in uw woning? Tafelbladenoutlet beschikt over een ruim assortiment aan verschillende soorten ovale tafelbladen, in verschillende maten en afwerkingen. Daarnaast bieden wij u ook de optie om uw ovale tafelblad op maat te laten maken, zodat u zeker weet dat deze in uw interieur past qua stijl en maat. Kortom: een ovaal tafelblad kopen doet u bij Tafelbladenoutlet!

Ons assortiment aan ronde tafelbladen

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten tafelbladen en boomstamtafels, in diverse soorten en maten. Deze standaard vormen en maten kunnen vaak direct uit voorraad geleverd worden. Ook de dikte is een factor die meespeelt in de beslissing welk tafelblad het beste bij u past. Welke dikte of type hout u dan ook kiest, wij gebruiken enkel en alleen het beste hout. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw tafelblad! Heeft u uw perfecte ronde tafelblad echter nog niet kunnen vinden? In dat geval kunnen wij het tafelblad voor u op maat maken qua dikte, afmetingen, afwerkingen, kleur en houtsoort.

Waarom een ovaal tafelblad kopen?

Ovale tafelbladen staan, afhankelijk van de afwerking, vorm, onderhoud en onderstel, goed in elk interieur. Zowel en robuuste als in moderne interieurs komen ze goed uit de verf vanwege de verschillende afwerkingen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het hout onbewerkt te laten voor een rustieke uitstraling. Dit tafelblad krijgt vervolgens na verloop van tijd een prachtige geleefde uitstraling. Heeft u een modern interieur? Kies dan voor een gladde afwerking voor een strakke look. Over het algemeen zien ovale tafelbladen er ‘zachter’ uit dan bijvoorbeeld rechthoekige tafelbladen. Functioneel is het wel belangrijk dat u genoeg ruimte heeft voor een ovaal tafelblad: ze nemen meer ruimte in beslag dan bijvoorbeeld vierkante of rechthoekige tafelbladen.

Een ovaal tafelblad kopen doet u bij Tafelbladenoutlet!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van onze ovale tafelbladen of wilt u meer informatie over het op maat laten maken van een ovaal tafelblad? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door de bellen naar +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht