Ovale tafelbladen

Bent u op zoek naar ovale tafelbladen ? Dan bent u bij tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed assortiment eiken tafelbladen. Naast het voordeel van ons brede assortiment, bieden wij ook nog alle producten aan tegen scherpe prijzen. Kortom, een massief eiken tafelblad hoeft niet te duur te zijn!

In onze webshop vindt u zowel losse tafelbladen als poten. Poten hebben veel invloed op de stijl van de tafel. Als u dit wilt aanpassen kunt u een set losse poten kopen en heeft u binnen enkele tijd een nieuwe tafel. Als uw tafelblad beschadigd is of u wilt een andere vorm, dan kunt u ervoor kiezen om een los tafelblad te kopen. Wat u ook kiest, u heeft eenvoudig een nieuwe tafel die de ruimte een andere uitstraling geeft.

Tafelbladen assortiment

Op onze website vindt u tafelbladen in allerlei soorten en maten. Een van deze soorten zijn de ovale tafelbladen. Wij hebben voor ieder interieur wel een passend tafelblad. Naast ovale tafelbladen hebben wij ook ronde, vierkante en rechthoekige bladen. Binnen deze categorieën heeft u ook nog eens de keuze uit met of zonder boomkant. Alle standaard maten tafelbladen staan in onze webshop. Als de door u gewenste maat hier niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken uw wensen dan en maken het tafelblad voor u op maat.

Als u een van onze ovale tafelbladen heeft gekocht is het handig als u weet wat u eventueel als onderhoud zou kunnen doen. Het onderhoud van uw eiken tafelblad is niet nodig als u een geleefd uiterlijk mooi vindt, anders wordt het wel geadviseerd.

De eerste stap van het onderhoud is het schuren van het blad. Hiermee kunt u eventuele schade verwijderen. Na het schuren gaat u de tafel insmeren met olie en een katoenen doek. De laatste stap van het onderhoud is na 30 minuten de vorige stap herhalen.

Voor meer informatie of eventuele vragen, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers willen u graag uitgebreid informeren en adviseren.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht