Rechte tafelbladen

Bent u op zoek naar een mooi, recht tafelblad? Bij Tafelbladenoutlet.nl bent u aan het juiste adres  voor een uitgebreid assortiment aan rechte tafelbladen! Deze tafelbladen zijn erg populair vanwege hun robuuste maar tegelijkertijd ook moderne uitstraling. Hierdoor passen deze tafelbladen in vrijwel ieder interieur.

Wij bieden verschillende opties om uw perfecte tafelblad te kunnen leveren. Wilt u bijvoorbeeld een dikte van 40 of 45 mm? Een geborsteld tafelblad of juist niet? Ook kunnen wij de gewenste afwerking aangeven. U kunt hierbij kiezen uit olie, Skylt, of beitsen en lakken. Deze werkzaamheden voeren wij dan voor u uit, zodat u lekker kan genieten van uw tafelblad!

Ons assortiment rechte tafelbladen

Onze rechte tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verschillende prijsklassen.  Wilt u een bescheiden tafelblad van 160 cm? Of toch liever een grote tafel met veel ruimte? Dan is wellicht het tafelblad van 300 cm voor u de oplossing. Mocht uw gewenste afmeting er niet tussen zitten, kunnen wij uiteraard de bladen op maat voor u maken. Al onze tafelbladen worden van massief eiken planken gemaakt. Deze planken zijn erg sterk, waardoor de tafelbladen een lange levensduur hebben.

Hoe onderhoud je rechte tafelbladen?

Onze rechte tafelbladen vragen weinig onderhoud. U kunt er zelfs voor kiezen om geen onderhoud uit te voeren. Zo krijgt de tafel een geleefde uitstraling. Wilt u toch onderhoud uitvoeren, is dit binnen enkele minuten gedaan. Eerst kunt u de tafel schuren, hiermee worden kleine oneffenheden verwijderd. U kunt deze stap ook overslaan en direct doorgaan en meteen olie op het tafelblad aanbrengen. Wrijf de olie met een katoenen doek in het hout. Herhaal dit na ongeveer 30 minuten.  Het resultaat: een goed verzorgd tafelblad en een prachtige natuurlijke uitstraling.

Meer informatie over rechte tafelbladen?

Heeft u interesse in onze rechte eiken tafelbladen? Neem dan contact met ons op. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen, of ons contactformulier invullen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht