Robuuste houten tafel

Als u op zoekt bent naar een robuuste houten tafel helpen wij u graag verder! In ons assortiment vindt u allerlei verschillende soorten, vormen en maten. Al onze modellen zijn gemaakt van massief eiken. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van verdikte bladen of dunne plankjes. Hierdoor kunnen wij u een uitstekende kwaliteit garanderen! Daarnaast is een robuuste houten tafel een absolute blikvanger in elke ruimte en bepalen dan ook in hoge mate de sfeer. Ze stralen warmte en comfort uit en gaan voor een lange tijd mee.

In onze webshop vindt u een breed assortiment. Een groot deel hiervan leveren wij uit voorraad. Als de maat waar u naar op zoekt bent niet tussen ons standaard assortiment zit, kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. Onze tafels zijn naast rechthoekig ook rond- of ovaalvormig te leveren.

Hoe gaan wij te werk?

Om de tafel het robuuste uiterlijk te geven, wordt het oppervlak geborsteld. Alle vezels die hierbij vrijkomen worden verwijderd met een touwborstel. Hierna is de tafel klaar om gelakt te worden. Dit doen wij ook voor u. Onze ervaren medewerkers doen hun best om de tafel geheel naar uw wensen en eisen te leveren. Door de houtselectie en de handmatige afwerking is geen enkele tafel hetzelfde en dit geeft iedere robuuste houten tafel zijn specifieke charme.

Robuuste houten tafel in het echt bewonderen

Wij nodigen u graag uit om ons assortiment te komen bekijken in Dordrecht. Hier vindt u onze ruim ingerichte showroom waar wij naast rechthoekig ook rond- of ovaalvormige tafels hebben staan. Daarnaast zijn er diverse toepassingen van onze materialen en producten te zien.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een robuuste houten tafel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht