Ronde eiken tafelbladen

Tafelbladenoutlet.nl is het adres wanneer u op zoek bent naar nieuwe ronde eiken tafelbladen. Met een nieuw tafelblad kunt u uw interieur een nieuwe uitstraling geven. Wij beschikken over een breed assortiment bladen, niet alleen ovaal of rechthoekig maar ook rond. Zo zit er altijd wel een tafelblad naar uw smaak bij. Voor al uw vragen, staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar.

Ons assortiment

In ons assortiment beschikken wij over allerlei ronde tafelbladen en maten. De standaardmaten die u op onderstaande pagina ziet, zijn uit voorraad leverbaar. Mocht uw gewenste afmeting er niet tussen zitten, kunnen wij uiteraard de bladen op maat voor u maken. Al onze ronde eiken tafelbladen worden van massief eiken planken gemaakt. Wij gebruiken geen smalle plankjes of opgedikte bladen. Zo kunnen wij u uitstekende kwaliteit garanderen.

In het assortiment hebben wij twee verschillende afwerkingen van de bladen, namelijk rustiek geborsteld en glad geschuurd. De rustiek geborstelde tafelbladen hebben een robuuste uitstraling. Bij de glad geschuurde tafelbladen zijn de oneffenheden weggewerkt en is de bovenzijde glad geschuurd. Na beide behandelingen worden het stof en vezeltjes verwijderd zodat de tafel klaar is om gelakt te worden, dit kunnen wij ook voor u doen.

Onderhoud van ronde eiken tafelbladen

Eiken tafelbladen vragen weinig onderhoud. U kunt er zelfs voor kiezen om geen onderhoud uit te voeren, zo krijgt de tafel een geleefde uitstraling. Als u het hout van uw tafel wilt beschermen, kunt u kiezen om wel wat onderhoud uit te voeren. Binnen enkele stappen is het onderhoud afgerond. Eerst kunt u de tafel schuren, hiermee worden kleine oneffenheden verwijderd. U kunt deze stap ook overslaan en direct doorgaan naar het aanbrengen van olie op de gehele tafel. Deze wrijft u daarna met een katoenen doek in het hout. Na 30 minuten herhaalt u de vorige stap, en klaar! Het resultaat is goed verzorgd hout en een natuurlijke uitstraling.

Contact

Heeft u interesse in onze ronde eiken tafelbladen? Neem dan contact met ons op. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen, of ons contactformulier invullen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht