Ronde tafelbladen kopen

Bent u op zoek naar mooie ronde tafelbladen voor uw horecaonderneming, kantoor of gewoon voor in uw woning? Hiervoor bent u bij Tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten ronde tafelbladen, in verschillende maten en uitvoeringen. Daarnaast kunt u ook uw tafelbladen op maat laten maken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze tafelbladen worden gemaakt van enkel en alleen het beste hout, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw tafelblad. Kortom: uw ronde tafelbladen kopen doet u dus bij Tafelbladenoutlet!

Ons assortiment aan ronde tafelbladen

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten tafelbladen en boomstamtafels, in diverse soorten en maten. Deze standaard vormen en maten kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Onze ronde tafelbladen worden voornamelijk gemaakt van eikenhout of SUAR. SUAR is een erg duurzaam materiaal en wordt vooral gebruikt in onze boomstamtafels vanwege zijn prachtige kleurschakelingen. Heeft u uw perfecte ronde tafelblad echter nog niet kunnen vinden? In dat geval kunnen wij het tafelblad voor u op maat maken. Zo weet u zeker dat uw nieuwe tafelblad perfect bij uw interieur past!

Waarom ronde tafelbladen kopen?

Ronde tafelbladen staan, afhankelijk van de afwerking, vorm, onderhoud en onderstel, goed in elk interieur. Vanwege de ronde vorm heeft het tafelblad een heel ander effect op de ruimte dan bijvoorbeeld een rechthoekig tafelblad. Zo zien ronde tafelbladen er over het algemeen wat ‘zachter’ uit. Ronde tafelbladen passen zowel in robuuste interieurs als moderne. Het hout is bijvoorbeeld stoer en massief, maar de afwerking en de vorm is strakker. Ook zal de sterkte van het hout ervoor zorgen dat de tafelbladen een leven lang mee zullen gaan.

Uw ronde tafelbladen kopen doet u bij Tafelbladenoutlet!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van onze ronde tafelbladen of wilt u meer informatie over het op maat laten maken van een rond tafelblad? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door de bellen naar +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht