Ronde tafelbladen

Bent u op zoek naar nieuwe ronde tafelbladen? Dan bent u bij Tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres. Met een nieuw tafelblad kunt u uw interieur een frisse uitstraling geven. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan tafelbladen, niet alleen ovaal of rechthoekig, maar ook ronde tafelbladen. Zo zit er altijd wel een tafelblad naar uw wens bij. Voor al uw vragen en behoefte aan informatie, staan onze professionele werknemers voor u klaar.

Ons assortiment

Wij beschikken over allerlei verschillende soorten en maten ronde tafelbladen. De standaardafmetingen die u ziet op onze website, zijn uit voorraad leverbaar. Echter, mochten de gewenste maten voor u er niet tussen zitten, kunnen wij uiteraard de tafelbladen op maat voor u maken. Alle ronde tafelbladen worden gemaakt van massieve planken. Wij gebruiken geen smalle plankjes of opgedikte bladen. Zo kunnen bij de beste kwaliteit garanderen.

In het assortiment hebben wij twee verschillende afwerkingen van de tafelbladen, namelijk rustiek geborsteld en glad geschuurd. De rustiek geborstelde tafelbladen hebben een wat meer robuuste uitstraling. Bij de glad geschuurde tafelbladen zijn de oneffenheden weggewerkt en is de bovenzijde glad geschuurd. Bij beide behandelingen worden stof en vezeltjes verwijderd zodat de tafel klaar is om gelakt te worden, wat wij ook voor u kunnen regelen.

Onderhoud van ronde tafelbladen

Onze ronde tafelbladen zijn onderhoudsarm. U kunt er zelfs voor kiezen om geen onderhoud uit te voeren, zodat de tafel een geleefde uitstraling krijgt. Wilt u het hout van de tafel beschermen? Dan kunt u ervoor kiezen om wel onderhoud uit te voeren. Binnen enkele stappen is het onderhoud afgerond. U kunt het tafelblad eerst schuren, waarmee oneffenheden verwijderd worden. U kunt deze stap ook overslaan en direct beginnen met het aanbrengen van olie op de gehele tafel. Deze wrijft u vervolgens met een katoenen doek in het hout. Na een half uur herhaalt u de vorige stap en klaar. Het resultaat is een mooi en verzorgd rond tafelblad.

Contact

Heeft u interesse in onze ronde tafelbladen? Neem dan contact met ons op. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht