Rustiek tafelblad

Aan tafel gebeurt het. Hier wordt gegeten, geborreld, gewerkt en vergaderd. Een tafelblad is hierdoor ook een belangrijk onderdeel van het interieur. Tafelbladenoutlet.nl is specialist in losse tafelbladen. Niks geen smalle plankjes of geperste splinters, wij maken onze tafels van brede, massief eiken delen. Verantwoord hout en altijd scherp geprijsd. Bent u op zoek naar een rustiek tafelblad? Zoek dan niet verder, u bent dan namelijk bij ons  aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment tafelbladen aan, dus ook rustieke. Onze tafelbladen van rustiek eikenhout zijn stoer en van sfeervol eiken met noesten. De noesten zorgen voor extra karakter. Komt u er niet uit? Twijfel dan niet om ons om advies te vragen.

De mogelijkheden betreft een rustiek tafelblad

Een rustiek tafelblad uit onze outlet is verkrijgbaar in vier modellen: recht, rond, ovaal en vierkant. Rechte en vierkante tafelbladen passen beter in een wat strakker interieur en zijn functioneler te plaatsen. Ronde en ovale tafelbladen hebben juist een moderne look. Wij leveren rustieke tafelbladen in een groot aantal formaten uit voorraad. Maar uw eigen maat is natuurlijk ook mogelijk. Hetzelfde geldt voor de afwerking (gelakt, gebeitst, geborsteld). Geef ons uw wensen door en we gaan meteen aan de slag om uw droomtafel te maken. We leveren een rustiek tafelblad binnen 14 dagen door heel Nederland en België.

Meer informatie

Heeft u interesse in de producten van Tafelbladenoutlet.nl wat betreft  een rustiek tafelblad of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies als het gaat om het uitkiezen van een tafelblad dat bij u en uw interieur past. Wilt u liever dat we contact met u opnemen op een gunstiger moment? Vul dan ons contactformulier in, we zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht