Boomstam tafels

Bent u op zoek naar nieuwe tafelpoten voor uw tafelblad? En wilt u graag een luxe maar tegelijkertijd ook stoere uitstraling geven aan uw tafel? Dan zijn stalen tafelpoten waar u naar op zoek bent! Deze tafelpoten komen in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd wel een stel tafelpoten voor u bij zit! Neem eens een kijkje bij ons op de site om te kijken of uw perfecte set tafelpoten erbij staat.

Voordelen van stalen tafelpoten

Stalen tafelpoten zijn natuurlijk niet voor niets zo populair. Er zitten namelijk een aantal voordelen aan het materiaal waarvan deze tafelpoten gemaakt zijn:

 • Zeer sterk: tafelpoten die zijn gemaakt van staal zijn erg sterk. Omdat het materiaal zo sterk is, verbuigt het niet door eventuele warmte of het gewicht op de tafel. Hierdoor blijven deze tafelpoten er lang mooi uitzien!
 • Duurzaam: omdat deze tafelpoten zo sterk zijn, bent u ook gegarandeerd van een lange levensduur. Zo kunt u lang van uw mooie tafelpoten genieten! Ook als uw tafelblad is beschadigd, is het mogelijk om een los tafelblad te kopen of te laten maken, waardoor u uw tafelpoten gewoon kunt behouden.
 • Veelzijdig: tafelpoten van staal hebben een prachtige uitstraling en passen in elk interieur. In combinatie met een houten tafelblad ziet het complete plaatje er robuust en stoer uit. Als u toch meer van een luxe uitstraling bent, kunt u bijvoorbeeld een glazen of een kunststof tafelblad plaatsen.
 • Uitgebreid assortiment: op tafelbladenoutlet.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan stalen tafelpoten in verschillende vormen en kleuren. Zwarte vierkante tafelpoten of toch prachtige witte gekruiste tafelpoten? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze stalen tafelpoten of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies als het gaat om het uitkiezen van de tafelpoten die bij u en uw interieur passen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht