Tafelblad kopen

Bent u op zoek naar een nieuw tafelblad dat perfect in het interieur van uw woon- of eetkamer past? Bij Tafelbladenoutlet.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan verschillende soorten, maten en vormen qua tafelbladen en tafels. Daarnaast kunt u ook een tafelblad op maat laten maken: geen tafelblad is hetzelfde, waardoor u altijd een uniek exemplaar in uw interieur heeft. Uw tafelblad kopen doet u dus bij Tafelbladenoutlet!

Waarom een houten tafelblad kopen?

Houten tafelbladen zijn al decennialang een begrip: een trend is het dus zeker niet meer te noemen, maar toch blijven houten tafelbladen erg in trek. Zo hebben deze tafelbladen weinig onderhoud nodig: een katoenen doek en een scheut speciale olie is genoeg. Daarnaast is het hout waarvan de tafel gemaakt wordt zeer sterk, waardoor de tafel een lange tijd mee zal gaan. Mocht u geen onderhoud uitvoeren aan het tafelblad, zal het tafelblad een prachtige geleefde uitstraling krijgen. Afhankelijk van de afwerking, vorm, onderhoud en onderstel past een houten tafelblad wel in elk interieur, zowel robuust en landelijk als minimalistisch en modern.

Een boomstamtafel uit ons uitgebreide assortiment kopen, of toch eentje op maat laten maken?

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten boomstamtafels, in diverse soorten en maten. De meeste tafelbladen in ons assortiment worden gemaakt van eikenhout of SUAR. Dit is een snelgroeiende boom uit Indonesië, die speciaal voor de meubelindustrie wordt geplant. Dit soort hout staat bekend om zijn kleurschakelingen. Daarnaast is het verantwoord hout waar duurzaam mee om wordt gegaan. SUAR wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van boomstamtafels. Heeft u uw perfecte tafelblad nog niet kunnen vinden? In dat geval kunnen wij het tafelblad ook voor u op maat maken. Wij garanderen u altijd de beste kwaliteit hout waar u jarenlang plezier van heeft!

Ook uw tafelblad kopen bij Tafelbladenoutlet?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tafelblad of wilt u meer informatie over het op maat laten maken van een tafel? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door de bellen naar +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht