Tafelbladen boomstam

Binnen ons assortiment bieden wij allerlei verschillende tafelbladen van boomstam aan. Deze zorgen voor een sfeervolle eetkamertafels en zijn gemaakt van sterk hout. De mooie warme kleur geeft een natuurlijke uitstraling. Het blad is mooi gedroogd en gemaakt in onze eigen werkplaats. Alle tafelbladen zijn uniek waardoor u een prachtig en uniek object in huis haalt.

Ons aanbod

Wij leveren diverse boomstam tafelbladen in vele soorten en maten. Daarnaast kunnen wij de tafel ook compleet maken door een bijpassend onderstel te leveren. U kan kiezen voor een stalen onderstel, dit zorgt voor een stoer, strak en industriële look. Of u kan kiezen voor een houten onderstel, dit zorgt voor een rustieke en klassieke look binnen uw interieur. De tafelbladen van boomstam beschikken over een prachtige uitstraling. Stuk voor stuk zijn ze uniek in eigen klasse. Daarom is ook geen een tafel hetzelfde waardoor u altijd een uniek exemplaar in uw interieur heeft.

Bij het aanschaffen van een van onze tafelbladen van boomstam kunt u kiezen uit diverse afmetingen en soorten. Zo hebben wij niet alleen eiken boomstamtafels maar ook boomstamtafels gemaakt van SUAR. Dit is een snelgroeiende boom uit Indonesië, die speciaal voor de meubelindustrie wordt geplant. Dit soort hout staat bekend om zijn kleurschakelingen. Daarnaast is het verantwoord hout waar duurzaam mee om wordt gegaan.

Tafelbladen die dienen als boomstam zijn voor vele doeleinden toe te passen. Natuurlijk allereerst als eet- of vergadertafel, maar ook als bureaublad, balie of keukenblad. Dit soort is natuurlijk en door zijn looks een mooi organisch meubelstuk in huis.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een tafelbladen van boomstam of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door de bellen naar: +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht