Tafelbladen kopen

Bent u op zoek naar mooie tafelbladen voor uw horecaonderneming, of bijvoorbeeld voor in uw woning? Bij Tafelbladenoutlet.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan verschillende soorten tafelbladen, in verschillende maten en vormen. Daarnaast kunt u ook uw tafelbladen op maat laten maken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Uw tafelbladen kopen doet u dus bij Tafelbladenoutlet!

Waarom houten tafelbladen kopen?

Houten tafelbladen staan in ieder interieur wel goed: afhankelijk van de afwerking, vorm, onderhoud en onderstel past een houten tafelblad wel in elk interieur, zowel robuust en landelijk als minimalistisch en modern. Daarom zijn houten tafelbladen populair in woningen en in horecaondernemingen, winkels en zelfs kantoren. Daarnaast hebben ze weinig onderhoud nodig: een katoenen doek en een scheut speciale olie is genoeg. Ook zal de sterkte van het hout ervoor zorgen dat de tafelbladen een leven lang mee zullen gaan.

Op maat laten maken of toch tafelbladen uit voorraad kopen?

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten tafelbladen en boomstamtafels, in diverse soorten en maten. Deze standaard vormen en maten kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Onze houten tafelbladen worden voornamelijk gemaakt van eikenhout of SUAR. Dit soort hout is erg duurzaam en staat bekend om zijn prachtige kleurschakelingen in bijvoorbeeld boomstamtafels. Heeft u uw perfecte tafelblad nog niet kunnen vinden? In dat geval kunnen wij het tafelblad ook voor u op maat maken. Wij garanderen u altijd de beste kwaliteit hout waar u jarenlang plezier van heeft!

Ook uw tafelbladen kopen bij Tafelbladenoutlet?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van onze houten tafelbladen en boomstamtafels of wilt u meer informatie over het op maat laten maken van een tafel? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door de bellen naar +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht