Tafelbladen robuust

Bij tafelbladenoutlet.nl vindt u allerlei soorten tafelbladen en onderstellen, zo ook tafelbladen robuust. In ons assortiment bieden wij allerlei soorten, vormen en maten aan. Ook zijn alle modellen ook nog eens voor mooie outletprijzen te krijgen. Alle modellen zijn gemaakt van massief eiken, er wordt dus geen gebruik gemaakt van verdikte bladen of dunne plankjes. Hierdoor kunnen wij uitstekende kwaliteit garanderen.

Ons assortiment tafelbladen

In onze webshop vindt u ons brede aanbod tafelbladen. Een groot deel van dit aanbod leveren wij uit voorraad. Als de maat waar u naar op zoekt bent niet tussen ons standaard assortiment zit, kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. De tafelbladen robuust zijn naast rechthoekig ook rond- of ovaalvormig te leveren. Tafelbladen met boomkant zitten tot slot ook nog in ons aanbod.

 

Een houten tafelblad heeft niet altijd van zichzelf een robuust uiterlijk. Om dit te creëren wordt het oppervlak eerst geborsteld. Daarna worden met een touwborstel alle vrijgekomen vezels verwijderd. Uiteindelijk kan de tafel worden gelakt. Dit kunnen wij voor u doen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Wij zullen ons uiterste best doen u een tafelblad naar wens te leveren.

Onderhoud van een tafelblad

Voordat u over gaat tot aankoop van een tafelblad robuust is het handig om op de hoogte te zijn van onderhoud dat u eventueel kan/moet uitvoeren. Een houten tafelblad hoeft u niet per se te onderhouden. Als u ervoor kiest om dit niet te doen, krijgt het product een meer geleefde look.

Als u ervoor kiest om de tafel wel te onderhouden zijn er enkele stappen die u aan kunt houden. Om te beginnen kunt u eventuele oneffenheden door te schuren verwijderen. Daarna kunt u het hele blad met olie inwrijven. Dit na een half uur herhalen. Het resultaat van het onderhoud is verzorgd hout met een natuurlijke uitstraling.

Voor meer informatie of vragen een tafelblad, kunt u contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht