Tafelpoten

Bent u op zoek naar nieuwe tafelpoten voor uw tafelblad? Dan bent u bij Tafelbladenoutlet.nl zeker aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment onderstellen voor onder uw tafelblad aan.  Stoer, strak, industrieel, maak uw tafel compleet met onze houten of stalen poten. Alle tafelpoten komen in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd wel een stel poten voor u bij zit. Neem eens een kijkje bij ons op de site om te kijken of uw perfecte set erbij staat. Komt u er niet uit? Twijfel dan niet om ons om advies te vragen.

De mogelijkheden betreft tafelpoten

Bij ons kunt u kiezen voor stalen of houten tafelpoten. Welke u kiest hangt af van uw wensen. Al onze tafelbladen zijn van hout. Hierdoor zullen houten poten altijd gecombineerd kunnen worden. Ook zijn houten poten tijdloos. Maar aan de andere kant hebben we stalen tafelpoten, die steeds populairder worden. Zo zijn stalen poten bijvoorbeeld erg sterk, het verbuigt niet door warmte of gewicht op de tafel. Staal is hierdoor ook duurzaam, door zijn lange levensduur heeft u er jarenlang plezier van. De combinatie van hout en staal zorgt voor een robuust en stoer interieur. Op Tafelbladenoutlet.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan houten en stalen onderstellen in verschillende vormen en kleuren. Een zwarte stalen poot of toch prachtige houten kruispoot? De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos.

Meer informatie

Heeft u interesse in de producten van Tafelbladenoutlet.nl wat betreft poten voor uw tafelblad of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies als het gaat om het uitkiezen van de tafelpoten die bij u en uw interieur passen. Wilt u liever dat we contact met u opnemen op een gunstiger moment? Vul dan ons contactformulier in, we zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht