Vierkant tafelblad kopen

Het perfecte tafelblad kan lastig te vinden zijn. Voor het kopen van een prachtig vierkant tafelblad bent u bij Tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten vierkante tafelbladen, in verschillende maten en diktes. Daarnaast kunt u ook uw tafelblad op maat laten maken, bijvoorbeeld in combinatie met een onderstel uit onze collectie. Onze tafelbladen worden gemaakt van het beste hout zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw tafelblad in uw woning, kantoor, of horecaproject.

Standaard of op maat?

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten vierkante tafelbladen en boomstamtafels, in diverse soorten en maten. Deze standaard vormen en maten kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Onze vierkante houten tafelbladen worden voornamelijk gemaakt van eikenhout of SUAR. SUAR is een erg duurzaam materiaal en wordt vooral gebruikt in onze boomstamtafels vanwege zijn prachtige kleurschakelingen. Wij kunnen ook uw vierkante tafelblad voor u op maat maken. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vierkante tafelblad perfect bij – en in – uw interieur past!

Waarom een vierkant tafelblad kopen?

In tegenstelling tot ronde en ovale tafelbladen is een vierkant tafelblad functioneel en veelzijdig qua plaatsing. Zo zijn ronde en ovale tafels vooral geschikt om in het midden van een ruimte te plaatsen, en nemen ze meer ruimte in beslag. Vierkante tafels zijn dus geschikt voor kleinere ruimtes waar elke vrije centimeter van belang is. Een vierkant tafelblad staat goed in elk interieur: het hout is stoer en massief, waardoor het goed tot zijn recht komt in een landelijk en robuust interieur. Echter kan de afwerking ervoor zorgen dat een houten tafelblad ook heel mooi staat in een modern interieur. Het fijne aan eikenhouten en boomstamtafels is dat ze makkelijk te onderhouden zijn met wat speciale olie en een katoenen doek. Zo blijven ze langer mooi en kunnen ze een leven lang mee.

Een vierkant tafelblad (op maat) kopen doet u bij Tafelbladenoutlet!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vierkant tafelblad uit ons assortiment of wilt u meer informatie over het op maat laten maken van een vierkant tafelblad voor bijvoorbeeld uw horecaonderneming? Bestel uw perfecte tafelblad in onze webshop of neem contact met ons op! Dit kunt u doen door de bellen naar +31 (0)183 513304, te e-mailen naar info@tafelbladenoutlet.nl of ons contactformulier in te vullen.

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht