Vierkante tafelbladen

Wanneer u op zoek bent naar een mooi vierkant tafelblad, bent u bij Tafelbladenoutlet.nl aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan met vierkante tafelbladen. Deze tafelbladen zijn erg populair vanwege hun robuuste maar tegelijkertijd ook moderne uitstraling. Hierdoor passen deze tafelbladen in vrijwel ieder interieur. Hiernaast is de vierkante vorm ook functioneler in een ruimte dan een ronde of ovale vorm. Al onze tafelbladen worden van massief eiken planken gemaakt. Deze planken zijn erg sterk, waardoor de tafelbladen een lange levensduur hebben.

Mogelijkheden vierkante tafelbladen

U kunt uit veel mogelijkheden kiezen wanneer het gaat om vierkante tafelbladen. Bijvoorbeeld de dikte. Wilt u een dikte van 40 of 45 millimeter? En moet het tafelblad geborsteld zijn of niet? Ook kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. Hierbij kunt u kiezen uit olie, skylt of beitsen en lakken.

Hiernaast is er nog de keuze uit afmeting en verschillende prijsklassen. Bijvoorbeeld een bescheiden tafelblad van 160 cm of juiste een veel groter tafelblad van 300 cm. Het kan zijn dat uw gewenste afmeting niet in ons assortiment te vinden is. Dat is geen probleem! Wij maken dan namelijk uw tafelblad gewoon op maat. Geef uw wensen door en samen zullen wij voor u het beste tafelblad uitkiezen.

Onderhoud

De vierkante tafelbladen van Tafelbladenoutlet.nl vragen weinig onderhoud. U kunt er zelfs voor kiezen om helemaal geen onderhoud uit te voeren. Zo krijgt de tafel een geleefde uitstraling. Wilt u toch onderhoud uitvoeren,  dan is dit binnen enkele minuten gedaan. Eerst kunt u de tafel schuren, hiermee worden kleine oneffenheden verwijderd. U kunt deze stap ook overslaan en meteen olie op het tafelblad aanbrengen. Wrijf de olie met een katoenen doek in het hout. Herhaal dit na ongeveer 30 minuten.  Het resultaat: een goed verzorgd tafelblad en een prachtige natuurlijke uitstraling.

Contact

Heeft u interesse in onze vierkante tafelbladen? Neem dan contact met ons op. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen, of ons contactformulier invullen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Sfeerimpressie

Vierkante tafelbladen
Houten eettafel
boomstamtafels
Tafelbladen robuust

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Woonplaats (Dit gebruiken wij om de verzendkosten te berekenen)

  Onderwerp

  Uw bericht